Samen kijken op groot scherm, vooraf al in de stem­ming komen met een speciaal menu of meedoen aan een toegespitste karaoke. Plan­nen voor rondom The Pas­sion in Zeist worden volop gesmeed. Rondje Zeist aan het woord over de Pas­sion in het AD Utrecht.Lees meer... 

De exploitatie van Slot Zeist en Grand Café Zeister Bosrust, bij de gemeentelijke begraafplaats, komen in handen van Fletcher. De grootste hotelketen van Nederland wordt bovendien de nieuwe eigenaar van het chique Hotel Oud London.Lees meer... 

"Club Backstreet is momenteel nog geen vergun­ning verleend noch is er een toezeg­ging gedaan en de overleg­gen met de grondeigenaar van Recreatiepark Dijnselburg vragen meer tijd dan verwacht".Lees meer... 

'Je denkt mis­schien dat ik me in Monaco bevind, maar ik ben gewoon in Nederland en wel in Zeist. Dit is Hotel Restaurant Oud London en jouw nieuwe werkplek'. Zo begint de film waarin je een mooi beeld krijgt van het bedrijf en hoe groot het eigenlijk is!Lees meer... 

Kinderboerderij De Brink is voor veel mensen in Zeist een begrip. De komende jaren wil De Brink zich verder ontwikkelen tot een dorpsboerderij. Kleinschalige horeca, een winkeltje met streekproducten en vergader­ruimte voor kleine groepen.

Voor de bewoners van Bartiméus zijn de coronamaatregelen éxtra moeilijk. Daarom herhaalt het Bartiméus Fonds de maaltijdactie van vorig jaar. Als hart onder de riem voor bewoners, zorgmedewerkers én lokale horecaondernemers.

Arend las over Digitale Nomaden, die over de hele wereld werken. Zelf werkt hij elke maandag- en dinsdagochtend met zijn laptop in het Bin­nenbos in Kerckebosch. “Ondanks het niet op zee kun­nen surfen in het Bin­nenbos zie ik mijzelf op zijn minst als parttime digitale nomade”.

Utrechtse wijnboeren heb­ben een slecht jaar achter de rug. De oogst is door onder meer vorst en veel regen stukken lager dan vorig jaar. 'Toen had­den we 4000 kilo druiven, nu mogen we met 1000 kilo in onze handjes klap­pen', vertelt Sigrid van Ede...Lees meer... 

Op 26 en 27 mei zal in Kasteel Kerckebosch de 5e editie van ‘24H Chefs’ plaatsvinden. 24H Chefs is een culinaire kookmarathon waarbij 24 topchefs 24 uur lang belangeloos koken voor een goed doel. Arend ging naar de perslunch. Bekijk vooral ook het filmpje!Lees meer... 

No Internet Connection